Saturday, March 24, 2007

Edaspidi võtan enda kohuseks kajastada LP www.tartustreet.org ehk(tartuläbustreet) teemasi,omal moel ja soovil.
Esimeseks tooks ülima temokraatja.Nimelt mu tuttav kasutaja audi20 tegi foorumise teema 7AASTATPEAVALU
AUTOKLUBI

Shadowz Car Club Estonia
Shadowz Car Club Estonia (SCCE) on värske autoklubi, ent selle eelkäija juured ulatuvad tagasi aastasse 2000, mil klubi kui sellist veel ei eksisteerinudki. Auto- ja sõiduhuvilised kogunesid hoopiski laupäeva õhtutel Zeppelini ostukeskuse parklasse, et koos aega veeta, muljeid ja teadmisi vahetada ning pärast GSG tankla ja Tallinna maantee vahelisel lõigul omavahel mõõtu võtta.
2004. a 19. jaanuaril nägi ilmavalgust Tartu autohuviliste ja tänavakihutajate oma foorum, mille nimeks sai Tartu Streetrace Club. See muutis autohuviliste ja tänavakihutajate tegevuse organiseeritumaks ja ohutumaks. Tänaseks on sellest klubist välja kujunenud ülemaailmse tuntusega Shadowz Car Club International'i üks haru, mis on viieteistkümnes haru üle maailma.
Kõige meeldivam selle klubi juures on tõsiasi, et peaaegu kõik, kes võtsid 2000. a üritustest osa ja ka klubi käima lükkamisel abiks olid, on praegugi aktiivsed huvilised ning entusiastlikke inimesi liitub iga päevaga järjest rohkem.Klubi nime vahetamisel ja ülemaailmse autoklubiketiga liitumisel sai otsustavaks just vaadete kokkulangevus, Shadowz'i nime hakati kasutama esimesena Uus-Meremaal, kust see levis edasi Ameerika Ühendriikidesse. Vahepeal oli klubi suhteliselt magavas seisus, kuid just Euroopa riikide liitumine lükkas 2 aastat tagasi selle tõhusamalt tööle kui kunagi varem. Loodame, et Eesti klubi saab ka kaasa aidata teisi klubisid nõu ja jõuga, nii nagu on nemad varasematel aastatel teinud.

Lause mis ta kirjutas oli siis:Tehke enne midagi ära siis võime rääkida kui segi keegi on. (Nimelt Shadowz Car Club Estonia ja Tartustreet.org on rivaalid,vähemalt mulle tundub nii)
Millepeale ta konto suleti ja teema kustutati,ma jätan siin kohal ropudsõnad,te olete lihtsalt türahiinlased.

No comments: